ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Kitchen POS

Kitchen POS συστήματα υποστήριξης της κουζίνας για την διαχείριση και την κατανομή των εργασιών στα παρασκευαστικά τμήματα της επιχείρησης. Βοηθούν στη οργάνωση, την ιεράρχηση των εργασιών, στην αποφυγή λαθών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση σε λιγότερο χρόνο με λιγότερο κόπο.

Model: SE-WA-MOUN Brand: SENOR
Βάση στήριξης τοίχου για συστήματα POS Senor 1170 B.Κομψό σύστημα για τοποθέτηση του POS σε τοίχο που υποστηρίζει ρυθμιζόμενη κλίση και περιστροφή της οθόνης. Η απόσταση από τον τοίχο είναι στα 130mm και είναι σταθερά στερεωμένη στον τοίχο. Αντοχή βάρους 12kg, συγκρατεί με ασφάλεια την οθόνη. Οπές σ..
Model: D2S KDS Brand: SUNMI
 Sunmi Σύστημα Οθόνης Αφής Κουζίνας D2S KDSΒελτιώνει τις λειτουργίες και την ροή εργασίας στις επαγγελματικές κουζίνες και συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών. Σχεδιασμένο να τοποθετείται στην κουζίνα, σε τοίχο, στήλη, κολόνα, να κρέμεται από το ταβάνι, σε οποιο..
Model: KDS +7S Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS +7S Intel Core i3-7020UΤο Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζί..
Model: POS-KDS-197 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 197Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με π..
Model: Senor KDS 21 Brand: SENOR
Senor KDS 21 Kiosk Display System - Kitchen POSΗ σειρά KDS αποτελεί ένα ανθεκτικό σύστημα POS με σχεδιασμό 'Fanless", ειδικά κατασκευασμένο για λειτουργία σε απαιτητικές συνθήκες περιβάλλοντος. Συμβάλλει στην βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση σύγχρονων απαιτήσεων με εξαιρ..
Model: SENOR KDS 7H Brand: SENOR
 SENOR KDS 7H Σύστημα POS ΚουζίναςΤο Kiosk Display System, είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα POS με σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, ειδικό για αντοχή σε σκληρό περιβάλλον. Στιβαρός και ευέλικτος σχεδιασμός, στοχεύει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση των απαιτ..
Model: POS-KDS-7S Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 7S Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατ..
Model: SENOR KDS 7VII Brand: SENOR
 SENOR KDS 7VII Σύστημα POS ΚουζίναςΤο Kiosk Display System, είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα POS με σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, ειδικό για αντοχή σε σκληρό περιβάλλον. Στιβαρός και ευέλικτος σχεδιασμός, στοχεύει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση των απα..
Model: POS-KDS-15 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDSΤο Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με πολύ ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)