ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Pocket Size

Scanner μικρού μεγέθους που τοποθετούνται σε ζώνη ή φοριούνται στον καρπό, ακόμα και στο δάκτυλο. Διευκολύνουν την ροή εργασίας ιδιαίτερα εν κινήσει. Γρήγορα και αξιόπιστα αναποκρίνονται στις ανάγκες για ταχύτητα και απόδοση. Ιδανικά για μικρές αποθήκες, καθημερινές καταγραφές και απογραφές, διανομές, μεταφορές.

Model: 8670 Ring Brand: HONEYWELL
Ring Scanner Honeywell 8670 1D/2D 2.4GHz ασύρματοΤο 8670 Wireless Ring Scanner έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασίας εν κινήσει ώστε να διευκολύνει την ροή εργασιών και να εξοικονομεί χρόνο. Αποτελείται από δύο κομμάτια. Τους μαλακούς ελαστομερείς ιμάντες για τα δάκτυλα και τον καρπό που είναι πολ..
Model: MB300 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech MB300 Προσφέρει ανώτερη αποκωδικοποίηση σε ταχύτητα ανάγνωσης έως και 500 σαρώσεις ανά δευτερόλεπτο και μέχρι 250 χιλιοστά βάθος ανάγνωση για την πλειοψηφία των 1D barcodes. Διάσταση 41,8 x 89,9 x 23,6mm. Βάρος 62gr. Το μικρό συμπαγές σχήμα του ΜΒ300 και το περίβλημα είναι σχεδ..
Model: MJ-X6 Pocket Brand: ICS
Μικρό Pocket Scanner MJ-X6 1D/2DMini Bluetooth Barcode Scanner ενσύρματο, ασύρματο και bluetooth τριπλής λειτουργίας. Με μεγάλη χωρητικότητα, ασφαλές και αξιόπιστο. Αποθηκεύει πάνω από 50.000 στοιχεία σάρωσης εκτός σύνδεσης με δίκτυο. Μοναδικό σύστημα διαχείρισης ισχύος και εξαιρετικά μεγάλος χρόνος..
Model: MS632 Brand: UNITECH
Ring Scanner MS632 2D ασύρματοΤο MS632 είναι ειδικά σχεδιασμένο και πολύ για να εφαρμόζει σε ένα δάκτυλο. Ζυγίζει μόνο 65 gm μαζί με την μπαταρία 1000 mAH. Διαβάζει 2D barcode αλλά διατίθεται και για ανάγνωση γραμμωτών κωδικών 1D, 2D και PDF417. Υποστηρίζει ασύρματες επικοινωνίες (λειτουργία SPP και..
Model: MS652 Brand: UNITECH
Ring Scanner Scantech MS 652 2D 2.4GHz ασύρματοΕλαφρύς και ευέλικτος σχεδιασμός σαρωτή scanner που φοριέται στο δάκτυλο. Με δυνατότητα περιστροφής και ρύθμισης με ένα πάτημα Ένα σχέδιο περιστροφής ώθησης επιτρέπει τη λειτουργία του δεξιού και του αριστερού χεριού για ευέλικτη λειτουργία. Δ..
Model: MS912 M Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912 M  (memory version)Το MS912M (memory version) παρέχει επιπρόσθετη υποστήριξη στην αποθήκευση δεδομένων σε buffer mode όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Εξοπλισμένο με μνήμη 2MB, ίση με 20.000 σαρώσεις, το MS912M επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώνουν τις ερ..
Model: MS912 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912Μετά την άνοδο της αγοράς των κινητών τηλεφώνων και των συσκευών για εργασία εν κινήσει, οι ανάγκες της φορητής σάρωσης είναι συνεχώς ένα θέμα προσαρμογής με τις ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής καθώς και τις απαιτήσεις διάφορων κλάδων όπως:  ιατροφαρμακευτικό, βιομηχανικό..
Model: MS920 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS920 2D Pocket imagerΠαρόλο το μικρό του μέγεθος το MS920 διαβάζει 1D, 2D, QR CODE, και έχει δυνατότητα αποστολής δεδομένων ασύρματα έως 100 μέτρα σε ανοικτό χώρο!!! Το Unitech MS920 είναι νέας γενιάς ασύρματο 2D barcode scanner που διπλασιάζει την εξαιρετική λειτουργία αποκωδικοποί..
Model: R7 Ring Scanner Brand: UROVO
Urovo R7 Ring Scanner που φοριέται στο δάκτυλο - ασύρματοΕξαιρετικά μικρή συσκευή που τοποθετείται στο δάκτυλο του χεριού και διαβάζει barcode από απόσταση. Ολόκληρη η συσκευή ζυγίζει μόνο 65 γραμμάρια. Εύκολο στη χρήση, απελευθερώνει τα χέρια, αυξάνει την απόδοση της εργασίας ελαχιστοποιώντας την κ..
Model: SE1-QB Brand: DENSO
Denso SE1-QB Scanner 1D/2D, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IPX2Εξαιρετική απόδοση σάρωσης barcodes και QR Codes®. Εύχρηστος μίνι σαρωτής που μπορεί εύκολα να διαβάσει κωδικούς που εμφανίζονται σε smartphone, οθόνες ή άλλες συσκευές. Συνδέεται σε όλες τις συσκευές Bluetooth που εντοπίζονται στον..
Model: SR5600 Brand: UROVO
Urovo SR5600 Ring Scanner που φοριέται στο δάκτυλο IP65Φορητή συσκευή scanner 2D που τοποθετείται στο δάκτυλο του χεριού και λειτουργεί ακόμα και αν ο χειριστής φοράει γάντια. Ελευθερώνει τα χέρια του εργαζόμενου και αυξάνει την αποδοτικότητα της εργασίας. Μηχανή σάρωσης με megapixel laser που ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)