ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Καταστροφείς εγγράφων για τον ασφαλή τεμαχισμό των απόρητων αρχείων, cd και πιστωτικών καρτών. Αθόρυβα με αυτόματη αντίστροφη λειτουργία και μεγάλη αντοχή. Διαθέτουν ηλεκτρονικό και ψηφιακό σύστημα ελέγχου καθώς και αφαιρούμενο κάδο, κατάλληλα για το σπίτι και το γραφείο.


Model: SD-9101 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 5 - υπερ-μικροκοπή.Καταστροφέας εγγράφων για μεγάλη ασφάλεια. Βοηθάει στην απομάκρυνση του εγγράφου με ασφάλεια και επιτυγχάνει οριστική καταστροφή σε εμπιστευτικά έγγραφα. Τα ειδικά γρανάζια κοπής είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευή ..
Model: SD-9265 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 5 - υπερ-μικροκοπή.Αθόρυβος καταστροφέας εγγράφων για μεγάλη ασφάλεια. Ιδανική λύση για την απομάκρυνση του εγγράφου αποτελεσματικά και επιτυγχάνει οριστική καταστροφή σε εμπιστευτικά αρχεία. Με ειδικά γρανάζια κοπής κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλ..
Model: SD-9520 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 4 - μικροκοπή.Βαρέου τύπου καταστροφέας εγγράφων μεγάλης χωρητικότητας για μαζική καταστροφή εγγράφων. Ιδανική λύση για την καταστροφή εμπιστευτικών αρχείων και κειμένων. Με ειδικά γρανάζια κοπής κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευή από ABS ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)