ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Touch POS PC

Touch POS PC υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές από τους πιό δημοφιλείς κατασκευαστές παγκοσμίως. Λύσεις Point-of-Sales (POS)  με αξιόπιστες και ευέλικτες οθόνες αφής που μπορούν να ενσωματώσουν και άλλα περιφερειακά συστήματα. Με προστασία σε ακραίες συνθήκες και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Model: P2C-P100-BLACK Brand: P2C
Touch POS P2C-P100Λεπτό και Γυαλιστερό στυλ POS System (Fanless). Εύκολη συντήρηση (Τοποθέτηση θυρών αριστερά/δεξιά, αφαιρούμενη HDD, ελάχιστα βιδώματα κ.α.). Ποικιλία σε πολύχρωμα καλύμματα που αντικαθίστανται. Ειδικό βάψιμο για αντίσταση στην ζέστη. Επίπεδο στυλ – πολύ λεπτός σχεδιασμός. Λειτουργί..
Model: P2C-P100-WHITE Brand: P2C
Touch POS P2C-P100 άσπροΛεπτό και Γυαλιστερό στυλ POS System (Fanless). Εύκολη συντήρηση (Τοποθέτηση θυρών αριστερά/δεξιά, αφαιρούμενη HDD, ελάχιστα βιδώματα κ.α.). Ποικιλία σε πολύχρωμα καλύμματα που αντικαθίστανται. Ειδικό βάψιμο για αντίσταση στην ζέστη. Επίπεδο στυλ – πολύ λεπτός σχεδιασμός. Λει..
Model: P2C-S100-BLACK Brand: P2C
Touch POS P2C-S100 μαύροΛεπτό και γυαλιστερό σύστημα POS System (Fanless). Εύκολη συντήρηση με τοποθέτηση θυρών αριστερά και δεξιά, αφαιρούμενη HDD και ελάχιστα βιδώματα. Ποικιλία σε πολύχρωμα καλύμματα που αντικαθίστανται. Ειδικό βάψιμο για αντίσταση στην ζέστη. Επίπεδο στυλ, πολύ λεπτός σχεδι..
Model: POS-P2C-S200 Brand: P2C
Touch POS P2C-S200Πολυτελές σύστημα POS με σταθερή απόδοση και κομψό σχεδιασμό. Χωρίς θόρυβο, χαμηλή θερμότητα, fanless  Intel® Core™ i3-7100U. Οθόνη αφής 15" Backlight, Projected Capacitive Touch(PCAP).  Σκληρός δίσκος 2.5" SATA III SSD 128GB (HDD 500GB & SSD 256GB. Μνήμη 4GB ή 8GB , ..
Model: P2C-S200 White Brand: P2C
Touch POS P2C-S200 άσπροΠολυτελές σύστημα POS με σταθερή απόδοση και κομψό σχεδιασμό. Χωρίς θόρυβο, χαμηλή θερμότητα, fanless  Intel® Core™ i3-7100U. Οθόνη αφής 15" Backlight, Projected Capacitive Touch(PCAP).  Σκληρός δίσκος 2.5" SATA III SSD 128GB (HDD 500GB & SSD 256GB. Μνήμη 4GB ή ..
Model: P2C-S200AL Brand: P2C
Touch POS P2C-S200AL 15” i5 1235 12th Gen. 8GB RAM 128GB SSD Dark GreyΑξιόπιστο και σταθερό σύστημα POS με εξαιρετική απόδοση ακολουθώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα POS ρυθμίζοντας την οθόνη οριζόντια ή ως 'kiosk' ρυθμίζοντας την οθόνη κάθετα. Η ..
Model: P2C-S200BAL Brand: P2C
Touch POS P2C-S200BAL 21.5” i7 1255U 12th Gen. 8GB RAM 128GB SSD Dark GreyΑξιόπιστο και σταθερό σύστημα POS με εξαιρετική απόδοση ακολουθώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα POS ρυθμίζοντας την οθόνη οριζόντια ή ως 'kiosk' ρυθμίζοντας την οθόνη κάθετα..
Model: P2C-S250 i3 Brand: P2C
Touch POS P2C-S250 i3 7100UAll in One σύστημα POS P2C 250 που λειτουργεί σαν POS σε οριζόντια θέση και Kiosk σε κάθετη θέση. Υποστηρίζει πολλαπλές περιφερειακές συσκευές και οθόνες για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες διαφορετικών αναγκών. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και σύστημα Smart..
Model: P2C-S250 i3 White Brand: P2C
Touch POS P2C-S250 i3 7100U άσπροAll in One σύστημα POS P2C 250 που λειτουργεί σαν POS σε οριζόντια θέση και Kiosk σε κάθετη θέση. Υποστηρίζει πολλαπλές περιφερειακές συσκευές και οθόνες για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες διαφορετικών αναγκών. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και σύστημα..
Model: P2C-S250 i5 Brand: P2C
Touch POS P2C-S250 i5 7200UAll in One σύστημα POS P2C 250 που λειτουργεί σαν POS σε οριζόντια θέση και Kiosk σε κάθετη θέση. Υποστηρίζει πολλαπλές περιφερειακές συσκευές και οθόνες για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες διαφορετικών αναγκών. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και σύστημα Smart..
Model: 1262 Brand: P2C
Touch POS P2C-T100Λεπτό και Γυαλιστερό στυλ - POS System (Fanless). Εύκολη συντήρηση (Τοποθέτηση θυρών αριστερά/δεξιά, αφαιρούμενη HDD, ελάχιστα βιδώματα κ.α.). Ποικιλία σε πολύχρωμα καλύμματα που αντικαθίστανται. Ειδικό βάψιμο για αντίσταση στην ζέστη . Επίπεδο στυλ – πολύ λεπτός σχεδιασμός. Λειτου..
Model: Senor ISPOS 5S J6412 Brand: SENOR
Senor ISPOS 5S Touch POS IP66Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμιστήρα, ..
Model: POS-iSPOS-106Ε Brand: SENOR
Senor iSPOS-106Ε Touch POS αδιάβροχο!Με την πλατφόρμα Intel® Quad Core Celeron και με την δυνατότητα αποθήκευση SSD, το iSPOS S106 παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών υψηλού όγκου. Η οθόνη LED υψηλής ανάλυσης 10,4 ιντσών με προηγμένη τεχνολο..
Model: POS-iSPOS-195 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-195 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμι..
Model: POS-iSPOS-197 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-197 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμι..
Model: iSPOS-5A Intel i7 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5A i7 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανε..
Model: iSPOS-5N Intel i7 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5N i7 IP66!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμιστή..
Model: i3 7020U Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5S αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμισ..
Model: i3 7020U Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5S Nano White αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χ..
Model: POS-iSPOS-7S Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-7S αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμισ..
Model: Senor K5SE J6412 Brand: SENOR
Senor K5SE J6412 Touch POS IP66Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας. Πολύ κομψή και λεπτή κατασκευή. Υποστηρίζει τα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών και διευκολύνει την ροής εργασιών. Με σύστημα εσω..
Model: Senor MES 17 Brand: SENOR
Senor MES 17 STAINLESS, 17”, INTEL CELERON J6412, P.CAP ,8GB, 128GB SSD, BLACK, WINDOWS 10 IOTΗ σειρά MES συνδυάζει πραγματική επίπεδη οθόνη αφής και στεγανοποίηση IP66 για ολόκληρη τη μονάδα. Στιβαρό και ολοκληρωμένο σύστημα χωρίς ανεμιστήρα και αερισμό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε σκληρά περιβά..
Model: x5POS Intel i3 Brand: SENOR
Senor X5s Touch POS ultra slim που αναδιπλώνειΜοναδικό σύστημα POS, πολύ λεπτό και κομψό που μπορεί να λειτουργήσει στον τοίχο με βάση VESA, ως κιόσκι, POS και ως tablet. Kομψό, προσαρμόζεται εύκολα και λειτουργεί σε πολλαπλές θέσεις. Συνδέεται εύκολα με περιφερειακές συσκευές με θύρες USB. Εξα..
Model: POS-T-10 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba T-10Εξελιγμένο σύστημα all-in-one POS, ιδανικό για περιορισμένο χώρο, βελτιώνει την απόδοση  της εργασίας και την παροχή υπηρεσιών. Η κύρια οθόνη 15 ιντσών ρυθμίζεται από 90 μοίρες σε οριζόντιο επίπεδο. Η επιλογή διπλής οθόνης  10 ” για προβολή βίντεο για ενημέρωση και πρ..
Εμφάνιση 49 έως 72 από 101 (5 Σελ.)